Brasov: Zeci de oameni de afaceri si functionari publici anchetati in dosarul de trafic de influenta al sefului Politiei Brasov, Claudiu Tamirjan. Cine crezi ca sint acestia?

Sursa: 1235 - Cotidian Brasov
Sambata, 28 Iunie 2014, ora 12:05
698 citiri
Magistratii Curtii de Apel au mentinut masura arestarii preventive in cazul lui Claudiu Tamirjan si au respins cererile formulate de avocatii sai. Fostul sef al Politiei Rutiere isi va petrece urmatoarea luna in arest.

Avocatii lui Claudiu Tamirjan au cerut inlocuirea masurii arestarii preventive cu arestul la domiciliu, dar Magistratii Curtii de Apel au respins cererea dupa o sedinta de judecata care a durat cateva ore. Anchetatorii nu au facut publice si al nume implicate in acest dosar ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


1235 - Cotidian Brasov