BAC 2022. Medii mai mari la liceele din Fagaras si Victoria fata de anul trecut. In top, CN ,,Radu Negru", iar la coada clasamentului, CT ,,Aurel VIjoli"

Luni, 27 Iunie 2022, ora 17:07
70 citiri
Este al treilea an in care la liceele din Fagaras si Victoria niciun elev n-a obtinut media generala 10.00 la examenul de bacalaureat. In acest an insa nici la nivel judetean niciun elev n-a obtinut media maxima la examenul maturitatii. Totusi fata de anul trecut, cea mai mare medie din judet, 9,95, a fost obtinuta de un elev de la CN ,,Radu Negru" din Fagaras, la egalitate cu un elev de la Colegiul Mesota din Brasov. In acest an, liceele din Fagaras si Victoria au inregistrat o promovabilitate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.