Catalina Dinu, candidat PMP la Consiliul Local Brasov: "Municipalitatea trebuie sa ia in calcul extinderea situatiilor de acordare a ajutorului social de urgenta si catre alte categorii vulnerabile"

Sambata, 19 Septembrie 2020, ora 08:08
35 citiri
Juristul Catalina Dinu, lector universitar la Facultatea de Drept a Universitatii Transilvania, propune Municipalitatii sa adopte un regulament de acordare a unor ajutoare sociale de urgenta pentru pentru persoanele vulnerabile. In prezent, la nivelul municipiului Brasov, de astfel de ajutoare sociale in caz de urgenta beneficiaza, conform reglementarilor locale, doar cetatenii de onoare sau persoanele varstnice, care au implinit 100 de ani, a precizat Catalina Dinu, candidat al PMP pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.