Managerul SAJ Brasov: ,,Ambulantele sunt blocate in fata spitalelor pentru ca nu sunt locuri libere pentru pacientii Covid"

Miercuri, 27 Octombrie 2021, ora 21:08
38 citiri
Serviciul Judetean de Ambulanta Brasov este asaltat de apeluri prin numarul de urgenta 112, zilnic sunt inregistrate peste 400 de solicitari, mare parte fiind cazuri de infectare cu Covid. ,,Majoritatea apelurilor preluate de SAJ Brasov sunt pentru pacientii infectati cu COVID cu gravitate medie si severa. La ora actuala toate paturile din cadrul spitalelor suport COVID sunt ocupate si de aceea inregistram intarzieri la interventii pentru ca multe ambulante sunt blocate in fata spitalelor. Se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.