Pensionarul ceferist care n-a mai plecat din gara. Batranul este un adevarat birou de informatii pentru calatori: "Nu pot sa stau la televizor, imi trebuie o activitate"

Sursa: Adevarul
Sambata, 17 Octombrie 2015, ora 17:17
211 citiri
Ne aflam in Gara Brasov, la peronul cu numarul trei, in asteptarea unui tren intarziat care vine de la Bucuresti. Cu sacou si cascheta de ceferist, nea Ilie Oprea, un pesionar de 77 de ani, personaj cunoscut al garii, le explica turistilor ce variante au daca pierd trenul. "Daca vreti sa mergeti la Covasna, ati pierdut legatura, ca trenul a intarziat. Este un autobuz, daca va grabiti, il prindeti. Daca aveti bani, puteti merge cu taxiul. Va ia 80 de lei la patru persoane. Haideti sa va ajut la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.