Rasaliu despre prezenta lui Constantin Nita, condamnat pentru coruptie, ca reprezentant al Romaniei la o intilnire oficiala: "Este un lucru benefic"

Miercuri, 12 Iulie 2017, ora 18:35
37 citiri
Prefectul judetului Brasov, Marian Rasaliu, considera ca prezenta fostului ministru al Energiei, Constantin Nita, in delegatia de afaceri de la Brasov, care s-a intilnit in week-end cu o delegatie similara din China in vederea stabilirii unor relatii economice bilaterale, a fost "una benefica". Declaratia reprezentantului Guvernului in judet vine in contextul in care Nita, fost presedinte al PSD si fost ministru al Economiei, a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.