Sustinere pentru valorile europene si Schengen pentru Romania: Nicolae Ciuca s-a intalnit cu lideri europeni si s-a adresat Congresului PPE (P)

Joi, 07 Martie 2024, ora 11:29
53 citiri
Presedintele Partidului National Liberal, Nicolae Ciuca, a avut miercuri o serie de intalniri bilaterale cu lideri europeni de anvergura si a vorbit in deschiderea Congresului Partidului Popular European, care se desfasoara pe 6 si 7 martie 2024 la Bucuresti. Liderul liberal Nicolae Ciuca s-a intalnit cu presedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, cu care a discutat despre strategia popularilor europeni pentru victoria in alegerile europene din luna iunie. In contextul razboiului de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.