Vela: ,,Astazi voi semna un ordin de ministru care va simplifica inmatricularile, radierea si obtinerea autorizatiei provizorie de circulatie a autovehiculelor"

Vineri, 10 Iulie 2020, ora 14:13
47 citiri
Marcel Vela a anuntat, vineri, ca va semna un ordin de ministru prin care inmatricularile autovehiculelor ar urma sa se faca mai usor, scrie g4media.ro.

,,Toti dealerii si producatorii, Dacia si Ford, vor avea posibilitatea sa inmatriculeze direct, printr-un singur document, printr-un mandat pe care vanzatorul il incheie cu cumparatorul", a spus Vela.

Ministrul a mai spus ca ordinul simplifica si procedurile privind radierea, obtinerea autorizatiei provizorie de circulatie, obtinerea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.