VIDEO Marian Rasaliu: "PNL aloca banii guvernamentali destinati comunitatilor locale pe criterii politice. O comuna PNL a primit de 4 ori mai multi bani decat o comuna PSD"

Miercuri, 16 Septembrie 2020, ora 21:10
35 citiri
Candidatul PSD la presedintia Consiliului Judetean Brasov, Marian Rasaliu a acuzat modul discretionar si pur politic prin care s-au repartizat sumele pentru primariile din judet, ca urmare a rectificarii bugetare.

Din totalul de 24.880 mii lei alocati de Guvernul Romaniei pentru comunitatile din judetul Brasov, cei mai putini bani au ajuns in comunele conduse de primari PSD, cate 250.000 lei.

"Ma refer la sumele pe care primariile conduse de primari PSD le-au primit la aceasta rectificare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.