Atmosfera tensionata intr-o sucursala din Romania a celei mai mari banci maghiare, vizata de un dosar DIICOT: "In fiecare zi vine cate o bomba"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 01 Iunie 2022, ora 05:42
160 citiri
Curtea de Apel Bucuresti a prelungit pe 27 mai masura arestului la domiciliu luata fata de Raisa Ladin, om de afaceri anchetat de DIICOT pentru devalizarea conturilor offshore-ului Paxum inc din Belize de la OTP Bank din Romania, relateaza NewsOnline.com. Potrivit stenogramelor atmosfera din interiorul unitatii bancare era una tensionata, din cauza lucrurilor care se intamplau acolo. "Respinge, ca nefondate, cererile formulate de inculpata Ladin Raisa de inlocuire a masurii arestului la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.