Cum au scapat doua PERSONAJE CHEIE din Dosarul Microsoft. Danilet: "Teoretic, se poate prezenta la usa Parchetului intr-o dimineata cineva care vrea sa se autodenunte"

Sursa: Gandul
Miercuri, 01 Aprilie 2015, ora 23:21
40 citiri
Pus in pielea unui procuror, Cristi Danilet a explicat ca interesul sau ar fi sa prinda un demnitar, iar in acest sens ar avea discutii prelabile in care ar informa persoana vizata ca e mai bine sa denunte. El a admis ca astfel de discutii nu sunt prevazute in vreo lege, dar ele exista.
"Tactica este extrem de importanta. Daca as fi procuror, as fi interesat sa prind un demnitar al statului si sa am un colaborator important, persoana de la care a pornit intreg dosarul sa o am de partea mea. As ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.