DNA. Fosta sefa a ANRP, Crinuta Dumitrean, urmarita penal intr-un nou dosar cu un prejudiciu de 7 milioane de euro. Ea ar fi primit mita 400.000 de euro pentru restituirea ilegala a unui teren

Joi, 28 Ianuarie 2016, ora 11:25
55 citiri
Crinuta Dumitrean este urmarita penal intr-un nou dosar, in care este acuzata de procurorii DNA ca ar fi pretins mita de la omul de afaceri Horia Simu. In acest dosar sunt cercetate mai multe persoane.

Potrivit procurorilor DNA, la data de 22 octombrie 2009, suspectul Simu Horia, printr-un intermediar, ar fi achizitionat drepturile litigioase ce priveau o suprafata de teren situata in municipiul Constanta, pretul cesiunii fiind de 700.000 euro.

De la acea data, sustin anchetatorii, suspectul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.