Fost presedinte, despre duetul PSD-PNTCD. A citit printre randuri si crede ca Pavelescu s-a aliat cu social-democratii, nu "taranistii adevarati"

Sursa: Gandul
Duminica, 31 Martie 2019, ora 21:35
62 citiri
Traian Basescu a declarat ca nu si-ar fi imaginat ca PNTCD va face o alianta cu "partidul lui Ion Iliescu", precizand ca doar Aurelian Pavelescu s-a aliat cu PSD. Fostul presedinte a adaugat ca PNTCD nu va castiga nimic din protocol, iar "taranistii adevarati" nu vor promova PSD in campaniei.
"Pro Romania va avea probleme de prag. Nu sunt excluse problemele de prag la PMP. Mi l-am asumat in mod categoric (riscul netrecerii pragului - n.r.). E o asumare a tuturor fruntasilor partidului. De ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.