Imagini extrem de rare cu unul dintre solistii 3 SUD EST! Filmarile pe care paparazzii le reusesc o data la cativa ani de zile!

Sursa: Cancan
Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 20:28
104 citiri
Laurentiu Duta este in mare cautare de... canapele. Zilele trecute, solistul trupei 3 Sud Est si sotia lui au venit la Bucuresti pentru a cumpara mobila. Dupa ce s-au invartit aproape o ora intr-un magazin, cei doi au ramas doar cu bucuria ochilor.

Daca in trecut a facut istorie cu 3 Sud Est, acum, Laurentiu Duta a fost surprins in doi, la o vizita de la est la sud. Mai precis, cantaretul si-a luat nevasta si plecat din Constanta catre Bucuresti. Sa nu intelegem ca cei doi si-au schimbat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.