Cum arata apartamentul de 130 de milioane de dolari (Galerie foto)

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 07:07
6259 citiri
Cum arata apartamentul de 130 de milioane de dolari (Galerie foto)
Foto: Business Insider

New York-ul are una dintre cele mai scumpe piete imobiliare din lume si nu sunt semne ca acest lucru se va schimba curand.

Recent a fost facut anuntul ca se construieste cel mai scump apartament din New York, un penthouse triplex, care va costa 130 de milioane de dolari.

Proiectul complexului rezidential 520 Park Avenue, care va fi dezvoltat de compania Zeckendorf Development si care are ca termen de finalizare anul 2017, a fost prezentat recent de firma de arhitectura Robert A.M. Sterns.

Planul arata 7 apartamente de tip duplex, fiecare cu o suprafata de peste 800 de metri patrati si un pret de pornire de 67 milioane de dolari.

Cum arata cel mai scump apartament de inchiriat din New York? (Galerie foto)

Restul cladirii va fi compus din 23 de apartamente situate pe un singur etaj, cu o suprafata de 400 de metri patrati. Pretul de vanzare va fi de 16,2 milioane de dolari.

Ultimele trei etaje vor constitui triplexul cu o suprafata de 12.000 de metri patrati si o terasa cu o suprafata de peste 1.200 de metri patrati, care va oferi o priveliste minunata spre Central Park. Acesta va fi scos la vanzare anul viitor, scrie Business Insider citand Bloomberg. Pretul va fi de 130 milioane de dolari, devenind astfel cel mai scump apartament vandut vreodata in New York.

Imobilul de 130 de milioane de dolari va detrona penthouse-ul din Woolworth Building de 110 milioane de dolari si penthouse-ul Battery Park City's Riz-Carlton de 118 milioane de dolari si va deveni cea mai scumpa resedinta din New York.

Cel mai scump apartament din istorie: 305 de milioane de dolari, in Monaco

Complexul va beneficia de piscina interioara, sala de fitness pe doua etaje, sauna, sala de cinematograf si gradinita pentru locatari.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#apartament scump New York, #cel mai scump apartament, #penthouse New York , #preturi apartamente