Azi au fost donate Spitalului Municipal materialele achizitionate in urma licitatiilor de arta din cadrul proiectului "Turda Merge Mai Departe!"

Sursa: TurdaNews
Luni, 06 Aprilie 2020, ora 22:39
153 citiri
Avand in vedere evolutia globala a pandemiei de coronavirus, un grup de activisti din societatea civila au demarat in data de 20 martie a.c. proiectul "TURDA MERGE MAI DEPARTE!", exclusiv bazat pe voluntariat, pentru informarea corecta, adunarea de fonduri pentru Spitalul Municipal Turda, sustinerea moralului, sustinerea sociala, medicala si artistica a populatiei municipiului Turda.
Grupul de Facebook #TurdaMergeMaiDeparte a devenit platforma de activitati a proiectului societatii civile din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.