Bebelus mort la Cluj. Conducerea spitalului: "Doctorul Ciuce nu e specialist in chirurgie pediatrica". Medicul: "Nu i s-a acordat o minima sansa copilului"

Sursa: Adevarul
Luni, 06 Iulie 2015, ora 18:11
114 citiri
"Traim intr-o Romanie nebuna!", a spus doctorita Natalia Hagau, sefa sectiei de Terapie Intensiva, la conferinta de presa organizata de medicul Constantin Ciuce in care acesta acuza conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta ca nu a acordat o minima sansa fetitei Sara Sendroiu, nascuta prematur pe 1 iulie, cu 1,3 kilograme si o malformatie grava, hernie diagragmatica.
"Noi nu acuzam ca a murit, ci ca nu i s-a acordat o minima sansa", a afirmat medicul Ciuce, intr-un amfiteatru din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.