CE SPUNE sora profesoarei gasite moarta dupa cinci zile: "Simona putea fi salvata, daca medicul de pe ambulanta ar fi vorbit cu vecina de vis-a-vis"

Sursa: BuzzNews
Miercuri, 19 August 2015, ora 23:11
73 citiri
Mirabela Bernat, sora Simonei Bernat de 41 de ani, profesoara gasita decedata in apartamentul in care locuia la cinci zile dupa ce a sunat la 112, sustine ca familia sa gandeste sa faca plangere impotriva modului in care angajatii de la Ambulanta au gestionat incidentul.

"Nu s-a luat legatura cu vecina aflata perete in perete, era o prietena de-a Simonei. A fost toata ziua acasa si nimeni nu i-a batut la usa. Ea avea cum sa ia legatura cu noi. Daca as fi fost anuntata, le dadeam toate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.