Clujeanca, indignata la culme de salariile "orasului de 5 stele": "Oare ce mama naibii inseamna salariu atractiv 1700 de lei?"

Marti, 21 Iunie 2022, ora 15:36
152 citiri
In timp ce preturile cresc galopant, iar inflatia atinge un nou record, in Cluj salariile medii nete au scazut cu sute de lei in aprilie fata de luna precedenta. Nu este de mirare ca clujenii raman indignati cand aud propunerile salariale de pe piata locala a muncii.
Indignata de salariile oferite in "orasul de 5 stele", o clujeanca a decis sa spuna lucrurilor pe nume. Intr-un grup de Facebook privat, destinat atat celor care-si cauta un loc de munca, cat si angajatorilor din Cluj Napoca, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.