Mesaje de sustinere pentru Cristi Danilet, dupa ce judecatorul a anuntat ca e cercetat: "E incalcarea drepturilor de libera exprimare si de asociere"

Sursa: Adevarul
Sambata, 25 Decembrie 2021, ora 20:26
84 citiri
Asociatiile VeDem Just si Initiativa pentru Cultura Democratica Europeana (ICDE) au transmis mesaje de sustinere pentru judecatorul Cristi Danilet, dupa ce acestea a anuntat ca este cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara pentru ca face parte din cele doua organizatii. "Asociatia Initiativa pentru Cultura Democratica Europeana acuza incalcarea drepturilor constitutionale de libera exprimare si de asociere", a transmis ICDE, acuzand "o noua actiune de intimidare a judecatorului". De asemenea, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.