Papa Francisc sustine parteneriatul civil intre persoanele de acelasi sex: " Ei sunt copiii lui Dumnezeu si au dreptul la o familie"

Miercuri, 21 Octombrie 2020, ora 18:21
15 citiri
Papa Francisc a anuntat ca sustine parteneraitul civil intre persoanele de acelasi sex , in opozitie cu pozitia oficiala a Vaticanului in aceasta privinta, dar si cu cea a predecesorilor sai, relateaza Agentia Catolica de Stiri, care citeaza un documentar care va fi difuzat pentru prima oara, miercuri, in Roma.

"Homosexualii au dreptul sa fie parte a unei familii. Ei sunt copiii lui Dumnezeu si au dreptul la o familie. Nimeni nu ar trebui sa fie alungat sau sa fie facut sa sufere din aceasta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.