Protest la Cluj. Peste 50 de studenti au ocupat un amfiteatru. "Ne dorim ca educatia sa fie o prioritate pentru Romania"

Sursa: Adevarul
Joi, 07 Mai 2015, ora 21:09
72 citiri
"Am ocupat un amfiteatru al Facultatii de Psihologie cu scopul de a ne face cunoscute revendicarile. Consideram ca invatamantul din Romania a ajuns la o cumpana, in care noi, ca studenti, trebuie sa preluam fraiele situatiei, sa ne spunem parerile. Consideram ca trebuie sa contam mai mult in sistemul educational, de la alegerea rectorului, pana la procesele decizionale care au loc in universitati. Ne dorim ca finantarea sa fie mai buna pentru educatie, ca educatia sa fie o prioritate pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.