Copil bătut cu bestialitate de alți doi băieți. Părinții agresorilor au fost amendați de poliție: „Îţi dau orice vrei, dar lasă-mă în pace!”

Sambata, 02 Septembrie 2023, ora 11:30
3093 citiri
Copil bătut cu bestialitate de alți doi băieți. Părinții agresorilor au fost amendați de poliție: „Îţi dau orice vrei, dar lasă-mă în pace!”
Părinții copiilor care au snopit în bătaie un coleg, pe terenul de sport, au fost amendați FOTO stirileprotv.ro

Părinţii a doi băieţi de 11, respectiv 12 ani care au bătut cu sălbăticie, pe un teren de sport dintr-o comună din judeţul Teleorman, un alt copil, au fost amendaţi cu câte 500 de lei după ce imagini cu agresiunea au apărut în spaţiul public.

Cazul a fost adus şi în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC)

În imaginile postate pe Facebook şi ulterior şterse se aude cum cei doi băieţi se îndreaptă către al treilea pe terenul de sport, stabilind că merg să îl bată. În film se vede şi se aude cum băiatul încearcă să scape de unul dintre agresori spunând-i: „Îţi dau orice vrei, dar lasă-mă în pace te rog eu frumos!”:

Băiatul este târât, pus jos şi lovit cu pumnii şi picioarele.

„Nu mai pot să respir!”, spune băiatul bătut, la care cel care îl agresează răspunde: „Eee, nu mai poţi să respiri pe dracu!”.

Poliţia judeţeană Teleorman anunţă, sâmbătă, că pe parcursul cercetărilor s-a stabilit faptul că agresiunea ar fi fost comisă la data de 31 august., în jurul orei 17.30, pe terenul de sport din localitatea Plopii – Slăviteşti, unde cei trei copii merseseră să joace fotbal.

„În urma unor discuţii contradictorii, între minori ar fi izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia unul dintre ei (11 ani) ar fi fost lovit cu pumnii şi picioarele de către ceilalţi doi (11 şi 12 ani). Unul dintre agresori a înregistrat momentul, ulterior imaginile ajungând pe o reţea de socializare. În timpul efectuării cercetărilor, tatăl victimei a apelat S.N.U.A.U. 112, solicitând sprijin medical pentru fiul său, minorul fiind transportat la o unitate medicală, unde nu a rămas internat. Ca măsuri, faţă de părinţii celor doi minori agresori, poliţiştii au aplicat două sancţiuni contravenţionale conform Legii nr. 61/1991 Rep., în valoare de 500 de lei fiecare. De asemenea, s-a procedat la informarea D.G.A.S.P.C. Teleorman în vederea dispunerii de măsuri conform competenţelor”; informează, sâmbătă, oficialii Poliţiei judeţene Teleorman.

Aceştia transmit că cercetările au fost efectuate respectând toate procedurile ce presupun implicarea minorilor. Ancheta în acest caz continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Cât costă taxa de pod de la Fetești-Cernavodă în 2024, cum se plătește și la cât se ridică amenzile
Cât costă taxa de pod de la Fetești-Cernavodă în 2024, cum se plătește și la cât se ridică amenzile
Taxa de pod de la Fetești-Cernavodă variază în funcție de categoria vehiculului și de numărul de treceri. Tarifele de trecere sunt stabilite în lei și includ TVA. Ele vor fi achitate...
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Poliția a anunțat că un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Teleorman a fost reţinut şi apoi arestat preventiv sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu. El a mers la...
#copil batut, #Teleorman, #bataie, #Amenzi , #stiri sociale