Alina Tanasescu, deputat PSD Dolj: "Sanatatea romanilor si adoptarea de masuri care sa vina in sprijinul cetatenilor si mediului de afaceri sunt prioritare in acest moment"

Sursa: Oltenasul
Luni, 30 Martie 2020, ora 23:20
182 citiri
In ciuda promisiunilor si asigurarilor actualei guvernari, criza imbolnavirilor cu Covid-19 se adanceste. Lipsa echipamentelor medicale, inclusiv a testelor, specula, provoaca tot mai multe victime, chiar din randul personalului medical.
Tabloul Romaniei suferinde este completat de lipsa masurilor reale ale Guvernului PNL, interesat mai degraba de calcule politice si de grija bancilor.

"In luna februarie, Klaus Iohannis ne spunea *ca este o simpla raceala*, Guvernul PNL era preocupat cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.