Medicii celui mai mare spital din Oltenia isi cumpara singuri masti si manusi. Doctorii cer cu disperare ajutor de la oameni: "Ajutati-ne sa va ajutam!"

Sursa: Adevarul
Marti, 24 Martie 2020, ora 09:52
105 citiri
Cadrele medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova, Sectia Terapie Intensiva, spun ca in curand vor lupta cu epidemia de coronavirus doar cu mainile goale. "Ajutati-ne sa va putem ajuta!", este strigatul medicilor craioveni. Pentru ca strigatul lor de ajutor sa poata fi auzit de cat mai multi oameni, personalul medical de la ATI a postat pe Facebook un anunt ingriorator pe care il redam mai jos. "Un apel pentru toti oamenii care doresc sa ni se alature in lupta noastra cu aceasta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.