Ultimele cuvinte ale unui bărbat înainte de a fi executat. El a fost condamnat la moarte după ce și-a ucis soția și fiica

Miercuri, 08 Martie 2023, ora 21:22
5465 citiri
Ultimele cuvinte ale unui bărbat înainte de a fi executat. El a fost condamnat la moarte după ce și-a ucis soția și fiica
Bărbatul a fost condamnat pentru dublă crimă FOTO Pixabay

Un bărbat de 51 de ani, condamnat la moarte pentru dublă crimă, a fost executat miercuri, 8 martie, într-o închisoare din Texas, relatează Daily Star.

Gary Green, în vârstă de 51 de ani, a fost condamnat în 2009 pentru moartea soției sale, Lovettei Armstead, în vârstă de 32 de ani, și a fiicei acesteia, Jazzmen Montgomery, în vârstă de șase ani.

El și-a înjunghiat soția după ce aceasta i-a spus că vrea să divorțeze și apoi a înecat-o în baie pe copilă, potrivit Adevărul.

Ultimele cuvinte ale bărbatului

Cu câteva momente înainte de a i se administra injecția letală, bărbatul a cerut iertare familiei fostei soții.

Un consilier spiritual budist, ales de Green, a stat lângă targa din camera morții, la picioarele deținutului, și a rostit o scurtă rugăciune.

”Îmi cer scuze pentru tot răul pe care ți l-am cauzat ție și familiei tale”, a spus Green, uitându-se la rudele victimelor sale care priveau printr-o fereastră aflată în apropiere. ”Am mâncat împreună, am râs și am plâns împreună ca o familie. Îmi pare rău că v-am dezamăgit”.

El a spus că a luat viața a ”doi oameni pe care i-am iubit cu toții și a trebuit să trăiesc asta cât timp am fost aici. Eram cu toții una și am rupt această legătură. Vă cer să mă iertați, nu pentru mine, ci pentru voi toți”.

”Mă pregătesc să mă duc acasă, iar voi toți veți fi aici. Vreau să mă asigur că nu veți suferi. Trebuie să mă iertați, să vă vindecați și să mergeți mai departe. Nu mai sunt omul care am fost”, a mai spus el.

În timp ce doza letală de sedativ îi era administrată, deținutul a mulțumit administratorilor închisorii și ”tuturor ființelor umane frumoase de la unitatea Polunsky”, închisoarea care găzduiește condamnații din Texas.

#crima sua, #barbat condamnat moarte, #ucidere sotie , #SUA