Borcea: "Nu pleaca nimeni, poate doar Lobont"

Vineri, 11 Aprilie 2008, ora 13:50
1198 citiri
Borcea: "Nu pleaca nimeni, poate doar Lobont"

Presedintele executiv Cristian Borcea nu si-a revenit inca dupa socul infrangerii cu Pandurii Tg. Jiu (1-2), cand Dinamo a condus cu 1-0, a ratat un penalty prin Adrian Cristea si a primit doua goluri in ultimele minute ale partidei.

"Este inadmisibil sa pierzi un meci pe teren propriu in aceste conditii. Nu-mi vine sa cred ca la Dinamo s-a putut intampla asa ceva. Sa scapi singur cu portarul la 1-0, sa ratezi un penalty si apoi sa primesti doua goluri...Sunt convins ca si jucatorii sunt afectati dupa acest esec, asa cum sufera toti suporterii lui Dinamo, dar mingea este in terenul lor. Nu joaca nici suporterii, nici actionarii, doar jucatorii pot readuce speranta si zambetul pe fata tuturor dinamovistilor. Nu suntem obisnuiti sa luptam pentru locul 3, n-am facut-o niciodata! Dar jucatorii lui Dinamo au sansa sa se reabiliteze in ultima parte a campionatului, cand vom juca impotriva rivalelor de-o viata. Nu vreau sa cred ca nu mai exista orgoliu la Dinamo!", a declarat Cristian Borcea pentru site-ul oficial al clubului.

Cristian Borcea spune ca, in afara unei oferte foarte avantoajoase pentru internationalul Bogdan Lobont, nici un alt jucator nu va pleca de la Dinamo in aceasta vara.

"Sa nu-si inchipuie cineva ca voi accepta sa fiu de acord cu vreun transfer. Poate doar in cazul lui Bogdan Lobont, daca e vorba de o oferta foarte avantajoasa. Explicatia cu << lasa sa treaca si ultimele etape ca vom pleca la vara in strainatate! >> nu este valabila. Cand promit un lucru, ma tin de cuvant. Cred ca se stie acest lucru si vom ramane impreuna pentru a lupta pentru performanta!", a adaugat Borcea.

Guvernul a făcut anunțul mult așteptat! Două stadioane de aproape 1.5 miliarde de lei se vor construi în România
Guvernul a făcut anunțul mult așteptat! Două stadioane de aproape 1.5 miliarde de lei se vor construi în România
Executivul a aprobat, joi, hotărârea de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Construire Stadion cu capacitate de 30.000 locuri, Str. Ştefan...
Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Echipa Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii. Farul a deschis scorul în minutul 3, prin...
#Dinamo, #Borcea, #pleaca, #lobont , #Dinamo