Borcea, operat de urgenta

Sambata, 10 Martie 2012, ora 12:39
5063 citiri
Borcea, operat de urgenta

Cristi Borcea a fost operat de urgenta pe cord in noaptea de joi spre vineri. Actionarului dinamovist i-au fost aplicate doua stenturi coronariene, pentru a i se asigura fluidizarea sangelui in artere.

Potrivit cotidianului Click, interventia chirurgicala n-a fost una foarte complicata si a fost efectuata cu succes la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala.

Borcea a fost operat de medicul Stefan Bradisteanu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara de la Spitalul de Urgenta Floreasca, cel care l-a operat anul trecut si pe Cornel Dinu, care suferea de aceeasi problema.

"Cristi se simte bine, lucrurile au decurs normal. Operatia nu este foarte grea, insa trebuie sa aiba grija in viitor, sa evite stresul si sa urmeze un regim alimentar strict", a declarat un apropiat al familiei Borcea pentru sursa citata.

Seful de la Dinamo, care a avut probleme cu inima in Statele Unite, unde a suferit un preinfarct in octombrie 2010, s-a simtit rau si inaintea partidei cu Gaz Metan Medias, din weekendul trecut.

Cornel Dinu, aceeasi problema

Administratorul delegat al "cainilor", Cornel Dinu, a avut si el probleme asemanatoare de sanatate, in vara anului trecut.

La data de 19 iulie, fostul mare dinamovist a fost internat la Spitalul de Urgenta dupa ce suferise la domiciliul personal un infract miocardic acut, iar trei saptamanai mai tarziu a fost operat de acelasi doctor Bradisteanu.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Borcea operat urgenta, #borcea operat cord, #Borcea Dinamo operat, #Borcea Dinu operatie , #Dinamo
Comentarii
V
valencia
rank 1
gata!a scapat de mercur,de emotii e sanatos perfect....
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5