Dan Petrescu i-a lasat pe rusi cu gura cascata

Luni, 02 Mai 2011, ora 12:17
10682 citiri
Dan Petrescu i-a lasat pe rusi cu gura cascata

Antrenorul roman Dan Petrescu i-a uimit pe jurnalistii din Rusia cu ultima declaratie data la conferinta de presa.

Intrebat ce l-a nemultumit in minutul 90, cand a iesit din afara spatiului tehnic, "Bursucul" a spus ca nu-si aminteste sa fi facut asa ceva, desi trecusera doar 20 de minute din momentul in care meciul se incheiase.

"De ce am iesit din spatiul tehnic sa protestez? Nu stiu! Spuneti ca s-a intamplat in minutul 90? Nu mai tin minte, habar n-am!", a spus Petrescu, provocand rumoare printre jurnalistii prezenti la conferinta de presa.

Kuban Krasnodar a pierdut cu 1-2 meciul disputat in deplasare cu Lokomotiv Moscova, in etapa a 7-a din Campionatul Rusiei.

Unicul gol al gruparii pregatite de "Bursuc" a fost inscris de fostul atacant al echipei CFR Cluj, ivorianul Lacina Traore.

Dan Petrescu, invins in Rusia! Gol fabulos pentru Traore (Video)

Dan Petrescu il critica pe Traore dupa un gol fabulos (Video)

In urma acestei infrangeri, formatia pregatita de Dan Petrescu a coborat pe locul 3 in clasament si mai poate pierde o pozitie daca TSKA Moscova obtince el putin o remiza cu Krylya Sovetov.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
#dan petrescu, #Kuban Krasnodar, #Petrescu uimeste Rusia , #Kuban Krasnodar