Romanii impuscati la Torino traiau in lux

Vineri, 25 Ianuarie 2008, ora 10:00
4365 citiri
Romanii impuscati la Torino traiau in lux

Cei doi romani impuscati, in noaptea de miercuri spre joi, la Torino, traiau in conditii de lux si detineau doua autoturisme noi, a caror valoare depaseste 70.000 de euro, relateaza cotidianul Il Messaggero in editia electronica.

Pe langa cele doua masini BMW 730, politia a descoperit in apartamentul din Torino al fetei numeroase sticle de sampanie. Cei doi tineri se mutasera de curand la Torino si nu erau cunoscuti politiei. Barbatul era muncitor, iar femeia nu lucra.

Singurele persoane audiate pana in prezent de autoritatile italiene sunt parintii fetei si sora acesteia, insa nu au aflat informatii noi, utile pentru a intelege ce s-a intamplat. Mai mult, nu exista niciun martor ocular, doar o brazilianca spune ca a auzit tipetele fetei impuscate.

Doi romani, un barbat si o femeie, au fost ciuruiti cu 11 gloante, in cartierul Santa Rita din Torino, in noaptea de miercuri spre joi, relateaza La Stampa. Ei au fost ucisi cu un pistol semiautomat, la ora 2 dimineata. Ramona Nicoara, in varsta de 22 de ani, si Valerica Dascalu, de 37 de ani, nu aveau probeme cu politia.

Rudele din Barlad ale Ramonei Nicoara sunt socate de cele intamplate si afirma ca o asteptau sa vina acasa pentru a se casatori cu prietenul ei, impuscat mortal si el in acelasi incident.

"Ramona era o fata cuminte si linistita. Nu merita asa ceva. Apucase sa-si trimita multe lucruri acasa unde voia sa ramana dupa nunta. A lucrat pana acum catva timp la un restaurant. Nu era prostituata asa cum s-a spus la televizor", a declarat, joi, bunica fetei.

Deocamdata, nu se stie daca ei locuiau in zona in care s-a produs accidentul si nici care sunt relatiile dintre ei. Se banuieste ca erau concubini.

Politia italiana nu are, pentru moment, martori, deoarece persoanele care au alertat fortele de ordine au facut acest lucru dupa ce au auzit impuscaturile, fara a asista la incident.

Potrivit unor surse din MIRA, principalul suspect este un cetatean albanez, iar informatiile preliminare par sa indice o posibila reglare de conturi intre proxeneti. La fata locului au fost gasite 15 tuburi de arma semiautomata, iar din corpul femeii au fost extrase cinci gloante, in timp ce din al barbatului sase.

Tot mai multe orașe din Italia s-au săturat de supraaglomerare. Măsurile anunțate în zone turistice îndrăgite de români
Tot mai multe orașe din Italia s-au săturat de supraaglomerare. Măsurile anunțate în zone turistice îndrăgite de români
Veneţia a devenit joi primul oraş din lume care a introdus un sistem de plată pentru vizitatori în cadrul unui experiment menit să descurajeze turiştii să sosească în perioadele de vârf,...
Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată, informează vineri, 26 aprilie, Agenţia Municipală...
#romani, #torino, #rude, #Italia , #diaspora romana