Autorul cartii "Fire and Fury" crede ca dezvaluirile vor pune capat mandatului lui Donald Trump

Sambata, 06 Ianuarie 2018, ora 15:41
5336 citiri
Autorul cartii "Fire and Fury" crede ca dezvaluirile vor pune capat mandatului lui Donald Trump

Autorul unei carti extrem de critice la adresa primului an petrecut de Donald Trump la presedintia SUA sustine ca dezvaluirile sale vor pune capat mandatului lui Trump la Casa Alba, informeaza Reuters.

Potrivit unor comentarii facute de jurnalistul Michael Wolff la BBC, concluzia cartii sale "Fire and Fury: Inside the Trump White House" (Foc si Furie: In interiorul Casei Albe a lui Trump), potrivit careia Trump nu este potrivit pentru functia sa, a devenit o opinie larg raspandita.

"Cred ca unul dintre efectele interesante pe care cartea le-a avut pana acum este unul foarte clar de tipul 'imparatul este dezbracat'", a explicat Wolff intr-un

interviu difuzat sambata, facand aluzie la "Hainele cele noi ale imparatului", cunoscuta poveste a lui Hans Christian Andersen.

"Brusc, peste tot, oamenii au reactia 'Doamne, e adevarat, imparatul este dezbracat'. Acesta este fundalul perceptiei (...) care va pune capat intr-un final...acestei presedintii", a completat Wolff.

Detalii picante despre Trump din cartea lui Wolff: De la poze nud cu Melania la secretul parului blond

Principalele dezvaluiri facute de Michael Wolff in cartea despre Donald Trump

De partea cealalta, Trump a respins cartea ca fiind plina de minciuni si l-a atacat pe jurnalist pe Twitter numindu-l "un ratat total, care a inventat povesti pentru a vinde aceasta carte extrem de plictisitoare si de neadevarata".

Trump se dezlantuie asupra autorului cartii despre el: E un ratat care a scris minciuni pentru a vinde o carte plictisitoare

In replica, Wolf si-a aparat cartea si felul in care aceasta a fost scrisa "Aceasta inseamna sa relatezi. Asa se face. Intrebi oamenii, te apropii cat poti de eveniment, iei interviuri celor care cunosc evenimentul (...), ajungi sa cunosti circumstantele la fel de bine ca oricine si apoi relatezi", a explicat el.

Originar din New Jersey, dar rezident de mult timp la New York, Wolff a fost de doua ori laureat al premiului National Magazine, sectiunea comentariu, in 2002 si 2004. Cea mai cunoscuta carte a sa, publicata in 2008, este consacrata unui alt magnat, Rupert Murdoch, supranumit "omul care face stirile".

Citeste si:
Marile priorități ale PNL după congres. Șansele pentru refacerea coaliției și calculele moțiunii de cenzură
Marile priorități ale PNL după congres. Șansele pentru refacerea coaliției și calculele moțiunii de cenzură
Congresul în urma căruia s-a ales noul președinte al PNL a blocat de luni bune mai multe reforme importante promise de către partide înaintea alegerilor parlamentare și a dinamitat...
Fața nevăzută a congresului PNL: Acuzații de șantaj într-un partid dezbinat și explozia incidenței COVID din București
Fața nevăzută a congresului PNL: Acuzații de șantaj într-un partid dezbinat și explozia incidenței COVID din București
După patru luni în care principalii lideri din PNL s-au războit intern pentru propria tabără dinamitând coaliția de guvernare și principalele reforme promise în campania electorală, totul...
Sursa: AGERPRES