Gafa unui angajat i-a fost fatala lui Dumitru Dragomir

Joi, 14 Noiembrie 2013, ora 20:25
7833 citiri
Gafa unui angajat i-a fost fatala lui Dumitru Dragomir
Foto: Digi Sport

Dumitru Dragomir a pierdut conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal desi a facut tot posibilul pentru a elimina candidatura lui Gino Iorgulescu.

Fostul sef al Ligii il considera vinovat pentru pierderea mandatului pe avocatul Catalin Ciubota, informeaza postul Sportro.

Sursa citata sustine ca Dumitru Dragomir a cerut ca in statutul Ligii sa fie inclusa o prevedere conform careia candidaturile pot fi depuse cel tarziu cu 15 zile inaintea alegerilor, insa Gino Iorgulescu s-a folosit de o omisiune.

Astfel, Ciubota ar fi omis sa treaca in statut "15 zile calendaristice", iar candidatura lui Gino Iorgulescu, depusa pe ultima suta de metri, a fost validata, intrucat conform interpretarii juridice s-a stabilit ca cele 15 zile sunt asimilate drept "zile lucratoare".

Din acest motiv, Dragomir s-ar fi rastit public la avocatul Catalin Ciubota, considerandu-l vinovat.

Alegerile pentru sefia Ligii au fost anuntate cu 15 zile calendaristice inainte de data programarii, ceea ce, conform planului lui Dragomir a fi facut imposibila o alta candidatura, insa Iorgulescu a profitat de scaparea din statut.

Gino Iorgulescu a produs surpriza: L-a invins pe Dumitru Dragomir si a castigat sefia LPF!

Gino Iorgulescu a castigat, joi, alegerile pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, dupa ce l-a invins pe Dumitru Dragomir cu scorul de 11-7.

Dumitru Dragomir paraseste astfel postul pe care l-a ocupat in ultimii 17 ani.

Gino Iorgulescu are 57 de ani si s-a remarcat ca fotbalist la Sportul Studentesc si echipa nationala, iar dupa retragere s-a ocupat de echipa Progresul/FC National Bucuresti. In ultimii ani a stat departe de fotbal, de aceea candidatura sa a venit ca o surpriza.

Cei doi s-au mai batut odata pentru sefia LPF, in 2000, cand castig de cauza a avut Dumitru Dragomir, cu 11 voturi la 5 (la vremea respectiva Liga 1 era alcatuita doar din 16 echipe).

C.S.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Dumitru Dragomir alegeri LPF, #Dumitru Dragomir vinovat alegeri LPF, #Gino Iorgulescu presedinte LPF , #LPF