CTP s-a uitat la meciul Emmei Răducanu și a răbufnit: ”Mă dezgustă. Copiate probabil după strigătele de atac ale armatei lui Lukașenko...”

Marti, 12 Martie 2024, ora 16:58
51220 citiri
CTP s-a uitat la meciul Emmei Răducanu și a răbufnit: ”Mă dezgustă. Copiate probabil după strigătele de atac ale armatei lui Lukașenko...”
Emma Răducanu, eliminată de Sabalenka FOTO X

Tenismena britanică de origine română Emma Răducanu (250 WTA) a fost eliminată în turul trei al turneului de la Indian Wells.

Emma Răducanu a întâlnit-o pe a doua favorită, Arina Sabalenka (2 WTA), ambele jucătoare prezentându-se pe teren cu echipament roz, în stilul Barbie.

Sabalenka a câștigat meciul, scor 6-3, 7-5, urmând să joace în optimi cu americanca Emma Navarro, care a eliminat-o pe ucraineanca Svitolina, scor 6-1, 4-6, 6-3.

Meciul a fost urmărit și de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a ținut să critice atitudinea din teren a jucătoarei bieloruse.

”Tenis feminin?” este titlul mesajului publicat de CTP pe Facebook.

”Nu mă uit la meciurile Sabalenkăi. Mă dezgustă literalmente forța brută, înălțimea, urlete animalice ale bielorusei. Am făcut o excepție pentru Emma Răducanu, jucătoare elegantă, tehnică, cu un fizic normal, al cărei tenis îmi place mult chiar și când pierde. Sabalenka a câștigat 6-2, 7-5, dar bazându-se pe nedreptăți revoltătoare. A servit 8 sau 9 ași, și nu mai știu câți semiași. Când a avut nevoie, s-a scos cu serviciul. La 1,82 m și 80 kg nu e prea greu să faci asta. Acest avantaj, care nu ține de valoarea jucătoarei, ar putea fi mult diminuat prin eliminarea din regulament a serviciului 2. Atunci, Sabalenka și altele ca ea, pe un singur serviciu, cu siguranță nu vor mai produce atâția ași.

Apoi, zbieretele prelungi, „Aaaîaaa!”, copiate probabil după strigătele de atac ale armatei lui Lukașenko, se suprapun cu pregătirea pentru lovitură, ba chiar și cu lovitura adversarei.

Ceea ce este incorect. Potrivit regulamentului, nu este permis ca o jucătoare să fie disturbată prin zgomote când lovește mingea. Ce face Sabalenka e totuna cu strigătele unui ins din tribună pe jocul Emmei Răducanu, numai că insul e în teren! Așa cum arbitrul ar trebui să dispună scoaterea individului din tribună, Sabalenkăi ar trebui să-i dea avertisment și apoi punct pierdut.

Mijloacele vlăjgancei bieloruse sunt bune pentru ea și rele pentru tenis, mai ales pentru cel feminin”, a completat jurnalistul, după cum se paote vedea mai jos.

CTP, încântat de noua stea a tenisului românesc: "Are față de jucătoare de top!"
CTP, încântat de noua stea a tenisului românesc: "Are față de jucătoare de top!"
Jaqueline Cristian, locul 73 WTA, s-a calificat, vineri, în turul trei al turneului de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open. Cristian a trecut în turul doi de favorita 22, sportiva cehă...
Gafa comisă de Sabalenka în fața spaniolilor de la Madrid. Ce-a vrut să spună și ce-a ieșit VIDEO
Gafa comisă de Sabalenka în fața spaniolilor de la Madrid. Ce-a vrut să spună și ce-a ieșit VIDEO
Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka (2 WTA, favorită nr. 2) s-a calificat vineri în runda a treia a turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro, după...
#Emma Raducanu, #ctp, #Arina Sabalenka, #indian wells , #stiri tenis