Un roman care ii multumeste lui Dumezeu pentru Maserati - sute de comentarii pe YouTube

Duminica, 19 Iunie 2011, ora 21:29
6057 citiri
Un roman care ii multumeste lui Dumezeu pentru Maserati - sute de comentarii pe YouTube
Foto: captura YouTube

O noua inregistrare, care prezinta un roman stabilit in Marea Britanie, care se lauda cu automobilul sau, face deliciul internautilor.

Filmuletul postat pe YouTube a amuzat mediul online, strangand sute de comentarii.

Baiatul din Marea Britanie isi incepe inregistrarea precizand ca "mai intai de toate as vrea sa spun ca nu e doar un vis pe care mi l-am realizat, ci este mult mai mult, este ceva ce nici prin vis nu mi-a trecut, ceea ce Dumnezeu mi-a dat si am numai cuvinte de lauda".

"Prea putini, daca imi dau eu bine seama, doar viseza la acest lucru si nicidecum nu am gandit ca la un moment dat voi conduce aceasta masina", adauga mandru romanul, referindu-se la automobilul Maserati.

In finalul inregistrarii, baiatul se justifica si spune ca nu a postat filmuletul pentru a se lauda, ci "ca sa-l laud pe Dumnezeu".

In replica, internautii i-au raspuns "baiatului cu Maserati", filmuletul adunand aproape 5.000 de vizualizari in prima zi de la postare.

"Draga proprietar de Maserati, de 3 ani ma rog la Dumnezeu sa-mi dea si mi mie un Maserati. Ma trezesc in fiecare dimineata si ma uit pe geam si dezamagirea mea e crunta, nu e niciun Maserati in fata blocului. Te rog pe acesta cale sa mi-spui si mie cum ai facut si cum te-ai rugat de D-zeu de ti-a dat masina. Poate poti sa-l rogi sa mi dea si mie una si lu cumnata-miu ca si lui ii place. Merci mult, in numele tatalui, al fiului si al sfantului Maserati, Amin", ii transmite un utilizator al YouTube.

Cateva zeci de internautii remarca si il critica pe roman ca mesteca guma in timp ce vorbeste de Dumnezeu.

"Nu multa lume si-a dat seama ca el de fapt parcheaza masina aia. Este "parcagiu" la vreun hotel sau restaurant etc", remarca alt comentator, iar un altul se intreaba" "daca am credinta in Dumnezeu si fac fapte bune si vreau sa castig la loto, se va intampla? Hmm, curios! Nu stiam ca raiul e cazino si super-market!".

Inregistrarea aminteste de un viral mai vechi, in care un roman stabilit in Spania se lauda cu noua sa masina.

Citește și:
Averi de primari. Cât au agonisit edilii marilor orașe ale României
Averi de primari. Cât au agonisit edilii marilor orașe ale României
Averile declarate de aleșii în funcții publice au fost întotdeauna subiect de discuție, cu atât mai mult după numeroasele scandaluri și conflicte de interese în care aceștia nu au putut...
Demisie din PNL. Cătălin Boboc a părăsit partidul după ce a fost acuzat că s-a branșat ilegal la curent
Demisie din PNL. Cătălin Boboc a părăsit partidul după ce a fost acuzat că s-a branșat ilegal la curent
Fostul secretar de stat Cătălin Boboc a anunțat marți seară, 4 octombrie, că demisionează din PNL, în urma scandalului privind branşarea ilegală la rețeaua electrică a unui imobil din...