Afla daca esti un lider - Participa gratuit la atelier
EXEC-EDU / stiri EXEC-EDU
Leadership-ul nu tine, neaparat, de experienta, educatie sau talent. Este o chestiune de ALEGERE. A fi lider este o decizie personala. Desi fiecare din noi are potentialul sa fie lider, cei mai multi nu il valorifica niciodata. Se multumesc sa ii lase pe ceilalti sa isi asume riscul si sa treaca la actiune. Vino la compania de training ...
Exerseaza-ti abilitatile strategice pentru 2014. Atelier gratuit, la EXEC-EDU!
Miercuri, 15 Ianuarie 2014, ora 08:05 - Exerseaza-ti abilitatile strategice pentru 2014. Atelier gratuit, la EXEC-EDU!
EXEC-EDU / stiri EXEC-EDU
Vino la sesiunea de prezentare de miercuri 29 ianuarie, h 18.30 la compania de training EXEC-EDU, pentru a afla mai multe despre gandirea strategica de la dr. Lavinia Rasca - unul dintre cei mai...
Certifica-te in marketing si vanzari
Vineri, 04 Octombrie 2013, ora 15:36 - Certifica-te in marketing si vanzari
EXEC-EDU / stiri EXEC-EDU
O noua serie a programului de certificare in marketing si vanzari, organizat de compania de training EXEC-EDU incepe in 6 noiembrie. Conceput pe baza celor mai noi tehnici din domeniu, acest...

Despre EXEC-EDU

EXEC-EDU are cel mai diversificat portofoliu de programe de dezvoltare manageriala din România – peste 40 de cursuri:

 

-           programe complexe de certificare

-           module intensive

-           cursuri adaptate pentru companii

 

Partenerul preferat in dezvoltarea manageriala pentru peste 7.000 de manageri si antreprenori, la dezvoltarea carora a contribuit.

 

Unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata programelor complexe de instruire manageriala si consultanta din România.

 

Echipa EXEC-EDU a crescut constant si este greu de egalat. Cei 30 de profesori, traineri si experti, decisi sa va stea alaturi, sunt pregatiti la scoli de afaceri si companii de training de top din SUA si Europa. Au totodata o bogata experienta de business, pe care au dobandit-o in calitate de top manageri, antreprenori, sau consultanti.

 

Profesorii, trainerii si consultantii EXEC-EDU au creat pentru voi si livreaza peste 40 de programe de mare actualitate, in toate domeniile managementului, cu durata si complexitate adaptate celor mai diverse nevoi de dezvoltare.

 

Vezi aici cursurile noastre! 

 

 

Link-uri utile:

 EXEC-EDU
EXEC-EDU

Evenimente importante:  Compania de training si consultanta a anului, la Gala Premiilor Business Edu (aprilie 2012)

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu EXEC-EDU, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 
Citeste despre: