Probleme mari pentru Farul înaintea Supercupei României, programată diseară

Sambata, 08 Iulie 2023, ora 11:29
1970 citiri
Probleme mari pentru Farul înaintea Supercupei României, programată diseară
Farul e campioana României FOTO facebook

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, în conferinţa de presă de dinaintea Supercupei României cu Sepsi OSK Sfântul Gheorghe, că are şase jucători absenţi, dar a subliniat că "merge la luptă" cu ceilalţi din lot care sunt la fel de valoroşi.

"Supercupa, ca orice finală, se câştigă, nu se joacă. Vom vedea mâine ce va fi, nu ştiu ce înseamnă avantaj şi dezavantaj. Noi trebuie să găsim soluţii, de asta suntem aici. Vom încerca să fim noi, să dominăm, pentru că avem o identitate şi vrem să continuăm. Mergem la luptă cu cei pe care îi avem. Mie nu-mi place să mă plâng, chiar dacă la meciul acesta din păcate avem câţiva jucători accidentaţi. Sunt şase jucători care nu sunt cu noi. Ei au rămas acasă, nu sunt disponibili pentru Supercupă. E Larie, Băluţă, Mateus, Benchaib, Carnat şi aşa mai departe. E greu, dar găsim soluţii. Mai avem jucători valoroşi, chiar dacă ne lipsesc atâţia", a spus Hagi.

"Cunoaştem foarte bine adversarul. Deşi şi-au schimbat antrenorul, cei de la Sepsi sunt omogeni. Iar Liviu Ciobotariu este un antrenor cu experienţă, cunoaşte bine campionatul. Va fi un meci între două echipe care vor să joace fotbal şi cred eu că va fi unul foarte bun. Mâine vreau să fim noi, să atacăm şi să marcăm. Sepsi este o echipă bună, completă", a adăugat tehnicianul.

Gheorghe Hagi speră ca echipa sa să facă faţă unui ritm de joc accelerat în următoarea perioadă în care va avea meciuri din 3 în 3 zile.

"Urmează două luni şi jumătate grele pentru noi, jucăm din 3 în 3 zile şi sperăm să facem faţă. Suntem încrezători, obiectivul nostru e să ajungem să ne luptăm iar cu cele mai bune echipe din România, chiar dacă în plan administrativ şi financiar nu suntem la nivelul lor. Însă vom încerca să lucrăm la fel de bine ca sezonul trecut, când am fost surpriza plăcută a campionatului. Călătoria va fi lungă şi grea, trebuie să ştim cum să reacţionăm. Acum va fi mai greu decât sezonul trecut, suntem lideri şi toată lumea va fi atentă la noi. Noi sperăm să continuăm pe aceeaşi linie, dar ştiu că va fi foarte greu", a explicat antrenorul.

Supercupa României, care va opune campioana Farul Constanţa şi câştigătoarea Cupei României, Sepsi OSK, se va disputa, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

Ziua în care FCSB poate deveni campioană după 9 ani. Singura echipă care mai stă în calea lui Gigi Becali
Ziua în care FCSB poate deveni campioană după 9 ani. Singura echipă care mai stă în calea lui Gigi Becali
Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că jucătorii săi sunt foarte motivaţi să câştige titlul de campioni în Superliga de fotbal...
O cubaneză a obținut cel mai bun rezultat al României la Campionatul European
O cubaneză a obținut cel mai bun rezultat al României la Campionatul European
Sportiva română de origine cubaneză Amanda Zuaznabar-Torres s-a clasat pe locul 7 la cat. 63 kg, vineri, la Campionatele Europene de judo de la Zagreb (Croaţia). Amanda Zuaznabar-Torres a...
#farul, #campioana, #Romania, #probleme, #Supercupa, #meci , #stiri fotbal