Poli Timisoara risca o noua depunctare

Marti, 04 Ianuarie 2011, ora 07:59
2509 citiri
Poli Timisoara risca o noua depunctare

Poli Timisoara risca sa fie din nou depunctata de FIFA, de data aceasta din cauza unor datorii de peste doua milioane de euro.

Cotidianul Gazeta Sporturilor anunta, in editia tiparita de marti, ca banatenii au "uitat" sa achite sumele de transfer pentru 3 jucatori, Ovidiu Petre, Lukas Magera si Laszlo Sepsi, fiind acum somati de forum international sa vireze banii.

Cea mai veche datorie a Timisoarei este de jumatate de milion de euro, catre Galatasaray Istanbul, in contul transferului lui Ovidiu Petre. Urmeaza 680.000 de euro datorati celor de la Banik Ostrava, reprezentand aproape 70% din indemnizatia de transfer a atacantului Lukas Magera, plus 1,2 milioane de euro ce trebuie platiti celor de la Benfica, pentru a achita mutarea lui Laszlo Sepsi.

In total, aproape doua milioane si jumatate de euro ce trebuie virati in maxim 30 de zile. Daca nu se va intampla acest lucru, Poli va primi in prima faza interdictia de a mai face transferuri, dar sanctiunile pot ajunge pana la depunctare.

Situatia lui Sepsi este mult mai delicata pentru ca fundasul nu isi mai doreste sa ramana in Banat, el depunand un memoriu pentru a deveni jucator liber de contract, motivand ca nu si-a primit salariul in ultimele 3 luni. Astfel, Poli ar putea plati bani grei pentru transferul unui jucator ce va pleca gratis de la Timisoara!

Gura de oxigen

O gura de oxigen va primi echipa "viola" din partea LPF, care va vira in scurt timp 1,2 milioane de euro in conturile Politehnicii, suma ce reprezinta 50% din drepturile TV pentru acest sezon.

Chiar si asa sefii formatiei trebuie sa scoata bani pentru salariile jucatorilor, in caz contrar ei putand solicita incheierea contractelor cu Timisoara.

Gruparea din Banat a fost depunctata la inceputul sezonului 2008/2009, ca urmare a unei sanctiuni aplicata de FIFA in litigiul privind palmaresul clubului.

M.D.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Timisoara risca depunctare, #Poli Timisoara depunctata, #Poli Timisoara datorii, #Sepsi pleaca Timisoara , #stiri FC Timisoara