Primul jucator plecat de la FCSB in aceasta iarna: Cineva nu ma suporta, mi-am dat seama de lasitatea unora

Joi, 21 Decembrie 2017, ora 09:00
5347 citiri
Primul jucator plecat de la FCSB in aceasta iarna: Cineva nu ma suporta, mi-am dat seama de lasitatea unora
Foto: Hepta.ro

Primul jucator care a plecat de la FCSB in aceasta iarna a lansat un atac dur dupa despartirea de gruparea ros-albastra.

Mijlocasul Catalin Golofca s-a despartit de FCSB si a semnat cu FC Botosani, dar spune ca nu este singurul vinovat pentru ca nu s-a adaptat la Bucuresti.

"Nu cred ca eu sunt singurul vinovat ca nu am reusit aici... Poate au fost si alte motive, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatos, ca am familia alaturi si ca joc fotbal din placere", a spus Golofca pentru Gsp.

El sustine ca nu este adevarat ca a dus o viata extrasportiva tumultoasa si ca a pierdut noptile cu femei usoare si a lasat sa se inteleaga ca totul a fost o inventie a lui Mihai Stoica, chiar daca nu l-a numit.

"Era coada la mine la apartament. Ha-ha-ha! Sa fim seriosi! Il respect foarte mult pe domnul Becali pentru tot ce a facut pentru mine si pentru ca a fost principalul om care m-a dorit la Steaua in vara.

Dansul a primit niste informatii false de la anumite persoane, al caror singur scop a fost sa-mi faca rau. Prima oara am zambit si m-am amuzat la declaratiile patronului, dar dupa mi-am dat seama ca cineva nu ma suporta. Atunci mi-am dat seama de lasitatea unora", a adaugat Golofca.

De asemenea, Golofca a sustinut ca nu au existat filmari care sa demonstreze ca avea o viata extrasportiva bogata.

"Mi-am dat seama ca nu sunt dorit de unele personaje cheie. Eu cand am semnat contractul stiam sa sunt platit sa joc fotbal, sa demonstrez ca merit salariul, nu sa arunc in stanga si-n dreapta cu noroi. Poate si asta e un motiv pentru care nivelul fotbalului de la noi e jos. Ca sunt unii care vor sa faca rau si de care trebuie sa scapam!

De ce nimeni in sase luni n-a venit cu imaginile cu Golofca mort de beat prin vreo carciuma, cu femeile pe masa si aruncand cu mii de euro in lautari?! De ce? Pentru ca nu exista aceste imagini! Am mai auzit niste aberatii ca eram mort de beat, dar eu eram atunci acasa, la Suceava, si ma uitam la film. Dar erau unii care sustineau ca-s lesinat prin Centrul Vechi. Tampenii!", a conchis Golofca.

Catalin Golofca a semnat cu FCSB in vara, fiind transferat in schimbul a 400 de mii de euro.

El a reusit un singur gol si o pasa decisiva in cele 15 meciuri disputate in tricoul ros-albastrilor.

C.S.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Catalin Golofca FCSB, #Golofca plecare FCSB , #stiri FCSB