Fost coleg cu Hagi și Gică Popescu, fizic de manechin la 51 de ani FOTO

Luni, 08 Ianuarie 2024, ora 08:36
13263 citiri
Fost coleg cu Hagi și Gică Popescu, fizic de manechin la 51 de ani FOTO
Luis Figo FOTO facebook

Luis Figo a făcut istorie pentru cluburi ca FC Barcelona, Real Madrid și Inter Milano. Portughezul și-a agățat ghetele în cui pe când juca în Italia, în 2009. Chiar dacă se fac 15 ani de la acel moment, Figo continuă să se mențină în formă.

La 51 de ani, Luis Figo are un corp pe care mulți tineri doar îl visează. Cu un procent de grăsime scăzut și cu masa musculară foarte bine dezvoltată, portughezul urmează un plan alimentar și un program de antrenamente specific.

Cel care a fost coleg cu Hagi și Gică Popescu, sub comanda lui Johann Cruyff, la FC Barcelona, are un fizic de invidiat, putând concura orice fotomodel mai mic chiar și cu trei decenii decât el.

Eroul celui mai scandalos transfer dintre Barcelona și Real Madrid

Sporting Lisabona este clubul la care a crescut Luis Figo și cu care a cucerit Cupa Portugaliei în 1995. În 1991 a făcut pasul la echipa mare, iar în 1995 a plecat la Barcelona, pentru 2,5 milioane de euro. După 5 ani, Real Madrid a plătit 60 de milioane de euro pentru portughez, pentru a-și contura "dream team-ul" din care urmau să facă parte Zidane, Ronaldo, Roberto Carlos și Beckham.

A fost cel mai scandalos transfer dintre cele două cluburi, iar la primul meci în care a revenit ca adversar, pe Camp Nou, portughezul a trăit un coșmar. 98.000 de catalani l-au primit într-o atmosferă infernală. Toți urlau la el, îl fluierau la fiecare atingere a mingii, îl insultau. În afara arenei, îi ardeau tricoul cu numărul 7, pe care-l purtase cinci ani. Înăuntru, tribunele erau pline de bannere, cu mesaje cumplite: „Un mercenar. Ducă-se-n iad!” sau „Catalunya nu uită, Iuda!”. La corner, o ploaie de proiectile se abătea asupra lui. Brichete, peturi, sandviciuri. O sticlă de whisky a aterizat în apropiere. Și un cap de porc! Istoria transferului său a devenit subiect de documentar pe Netflix.

După 5 sezoane petrecute pe Bernabeu, Figo a plecat gratis la Inter Milano, club la care și-a încheiat cariera în 2009. Figo nu a dorit să fie nici antrenor, nici președinte, dar este membru în Comitetul Executiv al UEFA

Quarterly Report - Editia 4

Becali știe cine e cel mai bun jucător român: ”A fost genial. Eu i-am văzut și pe Dobrin, și pe Balaci, și pe Hagi"
Becali știe cine e cel mai bun jucător român: ”A fost genial. Eu i-am văzut și pe Dobrin, și pe Balaci, și pe Hagi"
Eu am auzit ce a zis Ilie Dobre. Am auzit să spună că dacă juca Nicolae Dobrin împotriva lui Hagi, Hagi nu ar fi văzut mingea. Păi cum vine asta? Era vreunul dintre ei fundaș, ca să se...
Gică Hagi, reacție dură despre Ianis: "Dacă aș fi managerul unei echipe de TOP din Europa..."
Gică Hagi, reacție dură despre Ianis: "Dacă aș fi managerul unei echipe de TOP din Europa..."
Intervievat de jurnaliștii scoțieni, Gică Hagi a oferit o reacție clară la problema utilizării lui Ianis Hagi de către Glasgow Rangers. A spus că fiul său este un jucător de top și că...
#Figo, #manechin, #alura, #coleg, #Hagi, #Popescu, #barcelona , #stiri fotbal