Audi a lansat Q7 facelift in Romania de la 45.990 euro

Luni, 06 Iulie 2009, ora 12:33
1610 citiri
Audi a lansat Q7 facelift in Romania de la 45.990 euro

Audi a lansat in Romania faceliftul operat pe SUV-ul Q7. Pretul pentru motorizarea de baza este de 45.990 de euro cu TVA.

La inceputul acestei luni, Audi a adus in Romania faceliftul mult asteptat al modelului Q7. SUV-ul a primit o serie de revizuiri minore la capitolul aspect exterior insa vine cu modificari importante sub capota.

Noul Q7 se individualizeaza printr-o serie de detalii estetice cum ar fi grila frontala restilizata cu bare verticale cromate, blocuri optice frontale si posterioare redesenate, cu lumini LED incluse, si panouri de protectie integrate in cele doua spoilere, frontal si posterior.

La interior, nemtii au fost destul de conservatori: paleta de culori mai bogata, ornamentele cromate si a treia generatie a sistemului de navigatie MMI fiind singurele schimbari notabile. Optional, clientii vor putea opta pentru scaune confort cu functie de climatizare.

Gama de motorizari, disponibila in tara noastra, a fost revizuita pentru a oferi un consum de carburant mai mic si o putere finala considerabil mai mare. Astfel, entry-level-ul 3.0 TDI de 240 de cai putere si 550 Nm promite un consum de 9.11 litri/100 de km.

Pentru cei care vor insa un consum de combustibil de 8.9 litri/100 km, Audi introduce si versiunea 3.0 TDI clean diesel, prevazuta cu un convertor catalitic nou, care reduce cantitatea de oxizi de azot. Mai mult decat atat, potrivit oficialilor Audi, propulsorul indeplineste normele de poluare Euro 6, care vor intra in vigoare in 2014, ceea ce inseamna ca pe piata autohtona taxa de poluare este zero.

Pe piata din Romania vor fi disponibile si motoarele diesel 4.2 litri TDI si V12 TDI, care consuma 9.9 litri/100 km, respectiv 11.9 litri/100 km.

Preturile stabilite de Audi pentru noul Q7 facelift sunt de 45.990 de euro cu TVA pentru versiunea 3.0 TDI, 47.915 euro pentru 3.0 TDI clean diesel si 47.890 de euro cu TVA pentru versiunea pe benzina 3.6 FSI.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Lucrările la noul Spital Regional al Olteniei au început vineri, 26 aprilie, cu ceremonia ”primei lopeți” la care au participat mai mulți politicieni aflați în febra campaniei electorale....
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
#Audi Q7 facelift, #disponibil in Romania , #derbi