Florin Călinescu a comentat FCSB - Clinceni și a dat de pământ cu fotbaliștii: ”Eu nu știu la ce coafor se duc, se pensează, își aranjează cioculețul”

Duminica, 26 Septembrie 2021, ora 12:06
9258 citiri
Florin Călinescu a comentat FCSB - Clinceni și a dat de pământ cu fotbaliștii: ”Eu nu știu la ce coafor se duc, se pensează, își aranjează cioculețul”
Florin Călinescu

Plecat de la Pro TV în această vară, vedeta de televiziune Florin Călinescu și-a făcut debutul la Prima TV în postura de comentator la un meci de fotbal, FCSB - Academica Clinceni, scor 3-2, în Liga 1.

Alături de experimentatul Bogdan Cosmescu, Florin Călinescu a avut câteva remarci geniale, subliniind în primul rând calitatea slabă a fotbaliștilor din campionatul intern.

”Părul ne stă impecabil chiar dacă dăm de 14 ori cu capul în minge. Ne luăm banii, mergem la coafor. Eu nu știu la ce coafor se duc, cred că se și pensează, își aranjează sprâncenele, cioculețul”, a spus la un moment dat cunoscutul actor.

Vedeta Constantin Budescu a fost unul dintre jucătorii luați în colimator în mod special decătre Florin Călinescu: „Așa se întâmplă cu Budescu de când îl știm. E cel mai bun în afara meciurilor, pe la antrenamente, prin curte. E un jucător care și-a distrus cariera. Ce ne-am fi făcut dacă ar fi jucat la talentul lui adevărat de la 20 de ani? Talent imens. Vezi o fază, zici: ~Ăsta e adevăratul Budescu~. Apoi parcă-și cere scuze și dispare”.

„75% din golurile pe care le-a luat FCSB le-a luat pe partea lui Vinicius. A reușit să respingă? Incredibil! Să intre ca la baschet, doar în atac”, a mai spus Călinescu.

”Jucătorii ăștia de mâna a 4-a străini care vin aici, pe lângă niște jucători români de mâna a treia, nu mai creează nicio perspectivă pentru echipa națională”, a completat Florin Călinescu.

#Florin Calinescu, #FCSB, #Clinceni, #coafor , #stiri fotbal