Florin Călinescu vrea să fie președinte. Ține încă secret partidul din partea căruia candidează: ”Vreau să susțin o grupare politică curată”
Florin Calinescu / stiri Florin Calinescu
Florin Călinescu și-a anunțat revenirea în politică și urmează să candideze la alegerile prezidențiale din partea unei formațiuni politice pe care o va anunța după 10 martie. Actor de teatru și film, dar și recunoscut realizator TV, Florin Călinescu a mai candidat și pentru Primăria Capitalei în 2020 din partea Partidului ...
Florin Călinescu a renunțat la actorie și s-a apucat să crească porci. Rasa românească pe care vrea s-o revitalizeze
Joi, 10 Noiembrie 2022, ora 15:36 - Florin Călinescu a renunțat la actorie și s-a apucat să crească porci. Rasa românească pe care vrea s-o revitalizeze
Florin Calinescu / actor
Florin Călinescu are în plan să dezvolte o afacere profitabilă în domeniul agriculturii. Omul de televiziune s-a retras din actorie și a povestit în cadrul unui interviu pentru Agro Tv...
Florin Călinescu schimbă din nou televiziunea. În ce emisiune va putea fi văzut
Duminica, 14 August 2022, ora 16:08 - Florin Călinescu schimbă din nou televiziunea. În ce emisiune va putea fi văzut
Florin Calinescu / stiri Florin Calinescu
Florin Călinescu, fost jurat la emisiunea „Românii au talent” de la Pro TV, va putea fi văzut la o altă televiziune. Florin Călinescu, poate fi văzut la „iUmor”, în următorul...
Florin Călinescu lasă de înțeles că renunță definitiv la televiziune. ”Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg ce înseamnă treaba asta”
Marti, 31 Mai 2022, ora 11:06 - Florin Călinescu lasă de înțeles că renunță definitiv la televiziune. ”Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg ce înseamnă treaba asta”
Florin Calinescu / stiri Florin Calinescu
Florin Călinescu a dat de înțeles că renunță la televiziune. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, actorul a transmis că va activa pe mai multe platforme de socializare....
Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer. "Am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather "
Joi, 19 Mai 2022, ora 14:28 - Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer. "Am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather "
Florin Calinescu / stiri Florin Calinescu
Florin Călinescu a avut cancer de piele. Omul de televiziune a vorbit despre boala care l-a măcinat în ultimii ani. Actorul a aflat că este bolnav în urma cu trei ani de zile în urma...

Despre Florin Calinescu

Florin Calinescu este actor, director al Teatrulului Mic din Bucuresti, realizator de emisiuni radio si TV si om de afaceri. A cochetat si cu politica, dar nu a reusit sa intre in Parlament.

Nascut pe 29 aprilie 1956, la Timisoara, Calinescu a fost casatorit cu actrita Ana-Maria Calinescu, care a murit in 2005, din cauza unui cancer la gat. Cei doi au impreuna doi fii, Luca si Petru.

Florin Calinescu a jucat in peste 10 filme si a fost realizator la TV Sport, Pro TV, Tele7 abc si, mai nou, Vox News. Intrat in lumea media la inceputul anilor 90 cu emisiunea "Duminicile celor singuri" de la Radio Pro FM, Florin Calinescu a cunoscut apogeul carierei de realizator la Pro Tv, in 2000, cu emisiunea in prime time "Chestiunea Zilei".

In toamna lui 2008, Florin Calinescu a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din partea Partidului National Liberal, in colegiul nr. 4 din Arges, pentru un fotoliu de senator. A pierdut alegerile si ulterior a plecat din PNL.

Link-uri utile:

Florin Calinescu
Florin Calinescu

Data nasterii: 29 aprilie 1956, Timisoara

Cariera:  actor, realizator TV, director de teatru, om de afaceri

Evenimente importante:  - candidat PNL la Senat in 2008, a pierdut

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Florin Calinescu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.