Cel mai experimentat stelist isi contrazice antrenorul si-l cheama pe Becali in vestiar: Daca sunt dat afara, asta e

Sambata, 17 Decembrie 2016, ora 10:50
16742 citiri
Cel mai experimentat stelist isi contrazice antrenorul si-l cheama pe Becali in vestiar: Daca sunt dat afara, asta e
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Gabriel Tamas, jucatorul cel mai experimentat din lotul Stelei, a vorbit despre situatia din vestiarul echipei si spune ca nu se teme ca va fi dat afara de la echipa.

"Si eu sufar cand sunt criticat. Ce, eu nu sunt om? Dar, trec peste, ma gandesc la familie, la prieteni, pentru ca pana la urma fotbalul este un sport, este un joc. Imi place sa joc acest sport.

Si nu a inceput si nu s-a terminat fotbalul nici cu Tamas, nici cu Golubovici, cu nimeni. Daca e sa se intample sa fiu dat afara, asta e, pun ghetele in cui si plec.

Ma apuc de altceva, am ajuns foarte sus si in fotbal, am jucat unde am jucat, as putea sa o iau de la zero si sa incep alta meserie si sa ajung tot asa de sus", a spus Tamas, vineri, citat de Prosport.

Acesta a fost eliminat in partidele cu Villarreal si Astra Giurgiu, pierdute de Steaua, dupa ce a primit cartonase galbene. Vazut drept unul dintre posibilii lideri ai Stelei in teren si in afara lui, Tamas este de parere ca daca Gigi Becali ar veni in vestiar, acest lucru ar impulsiona echipa.

"La Villarreal, cel de-al doilea cartonas galben putea fi dat sau nu de arbitru. Eu n-am vrut sa-l iau, am incercat sa opresc un contraatac. Daca dadeau gol dupa, toata lumea m-ar fi criticat ca n-am faultat. E bine daca vrea nea Gigi sa vina in vestiar, poate ne mai tremura glezna si jucam mai bine", a mai spus fundasul.

Tamas l-a contrazis pe antrenorul Laurentiu Reghecampf, care spusese ca atacantul Bojan Golubovici a cerut rezilierea contractului.

"Golubovic si-a exprimat forte clar dorinta ca vrea sa isi rezilieze contractul. (...) Dar, daca el vrea sa plece, ii respectam dorinta. Noi trebuie sa lucram cu jucatori care pot lucra sub presiune", a spus antrenorul, citat de Dolce Sport.

"Nu s-a cerut nicio reziliere. Golubovici a ajutat foarte mult echipa, ne-a ajutat sa ne calificam in grupele UEFA, dar nemarcand, lumea s-a luat de el ca este atacant. El a cedat, nu a cerut rezilierea. Atata tot", a fost replica lui Tamas.

Acesta sustine insa ca, chiar si in conditiile in care la Steaua este presiune, jucatorii nu se plang: "Nimeni nu s-a plans la Steaua, presa a scos din context. Joci unde te pune antrenorul. Daca te plangi, inseamna ca nu esti fotbalist. La Steaua e presiune tot timpul atunci cand nu ai performanta. Daca nu ai un caracter puternic, cedezi, dupa o luna, doua, cinci, dar tot cedezi".

"Atmosfera este foarte buna, nu conteaza daca pierdem sau castigam. E normal sa fim obositi, am jucat foarte multe meciuri din trei in trei zile. Noi avem un lot calitativ, nu si cantitativ", a mai spus fundasul, citat si de Fanatik.

Gabi Tamas are cele mai multe meciuri si cele mai multe minute jucate pentru Steaua in acest sezon, dintre toti componentii lotului.

Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Lucrările la noul Spital Regional al Olteniei au început vineri, 26 aprilie, cu ceremonia ”primei lopeți” la care au participat mai mulți politicieni aflați în febra campaniei electorale....
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
#Gabriel Tamas Becali vestiar, #declaratii Gabriel Tamas, #Tamas declaratii Reghecampf, #Tamas dat afara , #stiri Gabriel Tamas