Gică Popescu, atac virulent: "Diferența între Edi Iordănescu și mine e că eu știu ce înseamnă echipa națională"

Vineri, 13 Octombrie 2023, ora 00:46
2907 citiri
Gică Popescu, atac virulent: "Diferența între Edi Iordănescu și mine e că eu știu ce înseamnă echipa națională"
Gică Popescu. Foto: Facebook

Gică Popescu, fostul internaţional român, este de părere că echipa României evoluează fără o idee de joc şi că riscă să nu ajungă la Euro.

„Un joc modest. Senzaţia pe care o am e că toate aceste ocazii pe care le creăm vin în urma calităţii individuale ale jucătorilor. Nu văd ceva colectiv, ceva lucrat. Totul este după ureche, totul este după puterea fiecărui jucător din compartimentul ofensiv, după inspiraţia lui. Nu ne-a împiedicat gazonul să atacăm, am ajuns de foarte multe ori in preajma careului, dar totul era la nimereală.

Nu am arătat niciodată pe durata acestor preliminarii ca o echipă care merită să fie la Euro. Jucând aşa, mi-e teamă că nu vom ajunge acolo. Ceea ce ar fi o mare ruşine! E o mare diferenţă între mine şi Edi Iordănescu. Eu ştiu ce înseamnă echipa naţională, el nu ştie ce înseamnă! Eu am plâns pentru echipa naţională, el nu.

Nu am nimic cu familia Iordănescu, ba chiar port un deosebit respect, dar de când a preluat Edi Iordănescu echipa, este cea mai slabă naţională. A făcut egal cu Belarus! Vrea laude pentru asta? Trebuie să spunem lucrurile aşa cum le vedem noi”, a declarat Gică Popescu.

Echipa naţională a României a încheiat la egalitate joi seară, la Budapesta, scor 0-0, cu echipa naţională din Belarus, în grupa I a calificărilor pentru Euro 2024.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nancy Faeser la București: fotbal și Schengen
Nancy Faeser la București: fotbal și Schengen
Ministra germană de Interne Faeser a vizitat ieri și azi Bulgaria și România. Schengen, migrația ilegală și siguranța suporterilor la campionatul european de fotbal au fost temele discutate...
Putin a numit un nou ambasador al Rusiei în România. Cine este Vladimir Lipaev
Putin a numit un nou ambasador al Rusiei în România. Cine este Vladimir Lipaev
Președintele rus Vladimir Putin l-a numit pe Vladimir Lipaev ambasadorul al Rusiei în România. Decretul a fost publicat pe portalul oficial de informații juridice, informează agenția rusă...
#Gica Popescu, #Edi Iordanescu, #echipa nationala, #Romania, #Belarus , #nationala