Ce spune Gică Popescu despre nepotul său: "Cred că va fi titular la Euro"

Miercuri, 27 Martie 2024, ora 07:29
2344 citiri
Ce spune Gică Popescu despre nepotul său: "Cred că va fi titular la Euro"
Gică Popescu FOTO facebook

România a fost învinsă de Columbia, scor 2-3, într-un amical disputat la Madrid, în care tricolorii au fost dominați copios dar și-au mai salvat onoarea pe final.

Gică Popescu a fost analistul Antenei 1 pentru această partidă și a concluzionat: „Jucătorii care au venit de pe bancă au intrat bine, au împins jocul mai aproape de poartă. Se repetă istoria acelor meciuri. Și cu Elveția am egalat pe final. Cred că nu putem avea dubiu față de valoarea adversarului de azi.

Știți bine că nu au mai pierdut un meci oficial din 2022. Au jucători care joacă la cel mai bun nivel. Mai sunt 3 luni până la turneul final, trebuia sa vină un meci care să ne arate și părțile mai puțin bune, pe care nu le scoți în evidență când câștigi.

În repriza a doua ne-am apropiat de poartă, am reușit să și marcăm. Moldovan a apărat bine, a scos câteva mingi grele.

E bine că am jucat contra unor adversari de alt calibru, lucru care nu se mai întâmplase. Trebuie să recunoaștem, în preliminarii nu am avut adversar de prim rang. Trebuie să tragem concluziile după aceste două meciuri.

Mai sunt 3 luni de zile, Edi o să vadă ce mai are de reglat, mai avem încă două amicale. Sunt convins că această înfrângere va aduce mai multe plusuri decât ar fi adus un rezultat de egalitate”.

„Dacă aș vorbi despre Ianis Hagi, aș fi subiectiv datorită relației pe care o am cu el, dar după atitudinea cu care a intrat azi, își merită postul de titular. A recuperat mingea la golul pe care l-a marcat, a mai avut câteva acțiuni bune. Eu cred că va fi titularul de la Euro”, a mai spus Gică Popescu, potrivit gsp.ro.

Ianis Hagi tremură pentru un loc la Euro 2024: ”Este ceva ciudat la copilul ăsta”
Ianis Hagi tremură pentru un loc la Euro 2024: ”Este ceva ciudat la copilul ăsta”
Ianis Hagi a jucat în ambele meciuri amicale ale echipei naționale disputate în luna martie, dar nu a fost titular nici cu Irlanda de Nord (1-1), nici contra Columbiei (2-3), prezența sa la...
O cubaneză a obținut cel mai bun rezultat al României la Campionatul European
O cubaneză a obținut cel mai bun rezultat al României la Campionatul European
Sportiva română de origine cubaneză Amanda Zuaznabar-Torres s-a clasat pe locul 7 la cat. 63 kg, vineri, la Campionatele Europene de judo de la Zagreb (Croaţia). Amanda Zuaznabar-Torres a...
#Gica Popescu, #echipa nationala, #Ianis Hagi, #titular, #Romania , #stiri fotbal