Cine e femeia care îl îmbracă pe Guardiola. Are un lanț de magazine la Barcelona

Vineri, 25 August 2023, ora 22:51
2359 citiri
Cine e femeia care îl îmbracă pe Guardiola. Are un lanț de magazine la Barcelona
Guardiola si Cristian FOTO facebook

Josep Guardiola este omul momentului în fotbalul englez, reușind să câștige prima Ligă a Campionilor pentru Manchester City, echipa cu cele mai mari investiții din fotbal în ultimele două decenii.

În spatele lui Pep stă un personaj discret, o femeie care apare rar în public și care s-a ocupat în principal de cei trei copii pe care îi are cu antrenorul spaniol.

Guardiola şi-a cunoscut soţia pe când avea doar 18 ani. Ea făcea parte dintr-o familie de clasă medie, care a fondat, în 1933, o fabrică de textile, pentru ca, peste ani, aceasta să se materializeze în două magazine de haine, în oraşele Manresa şi Barcelona. În magazinul familiei Serra, din Manresa, a cunoscut-o Pep pe bruneta zâmbitoare, a cărei unică aspiraţie era, pe-atunci, să fie actriţă. De altfel, ea a și avut două apariții meteorice în două seriale spaniole.

Guardiola cocheta cu modellingul, apărând în prezentările designerului catalan Antonio Miro, iar pasiunea pentru haine i-a adus împreună.

Cristina a moştenit afacerea cu haine a familiei, buticurile de haine Serra Claret, şi acum stă și în spatele ţinutelor soţului său, care în mare parte și-a păstrat stilul non-conformist.

Au două fete și un băiat

Pep şi Cristina, care sunt astăzi părinţii a trei copii frumoşi, Maria (22 ani), Marius (20) şi Valentina (15), au ajuns la altar după mai mult de 20 de ani de iubire. S-a întâmplat pe 29 mai 2014, într-un orăşel din apropiere de Barcelona, Matadepera, iar la cununia civilă au participat doar zece persoane şi copiii mirilor.

Vestimentaţia lor a fost una fără pretenţii, Cristina a ales o jachetă roşie din piele şi jeanşi, în timp ce antrenorul a purtat un pulover camel şi pantaloni de culoare închisă.

Și-a mutat familia la New York

Cristinei nu-i place deloc mediatizare, chiar dacă, prin prisma meseriei și a faimei soțului ei, a fost nevoită să fie alături de acesta la anumite evenimente. În 2012, când Pep a decis să-și ia un an sabatic, e a decis ca toată familia să se mute la New York, într-un gest care s-a vrut ca o încercare a se detoxifia de mediul european, dar şi pentru ca cei trei copii ai lor să înveţe engleza.

În 2017, soția și fetele lui Pep Guardiola erau la concertul Arianei Grande, de la Manchester, la care s-a produs atentatul și carnagiul în care și-au pierdut viața 29 de persoane și au fost rănite peste 100. Ele au scăpat doar cu o sperietură, suficientă însă pentru ca, în 2019, Cristina și copiii să se mute înapoi în Catalunya, făcându-i astfel să viseze frumos pe fanii Barcelonei, care credeau că Pep va reveni la echipa la care s-a consacrat.

Fiica cea mare s-a iubit cu Delle Ali

Maria Guardiola, fiica cea mare a antrenorului de la Manchester City, este o prezență apreciată pe rețelele sociale, acolo unde are foarte mulți următori și în același timp admiratori. În urmă cu doi ani, ea a avut o relație de câteva luni cu fotbalistul britanic Delle Ali, fost la Tottenham, care a evoluat în ultimul sezon la Beșiktaș.

Bancul Zilei: De ce este dezamagită o femeie
Bancul Zilei: De ce este dezamagită o femeie
Soțul se trezeste neașteptat din comă. Nevastă-sa își dă jos hainele de doliu și zice: - Pe tine nu m-am putut baza niciodată!
Soția premierului Netanyahu, ”întinerită” cu 20 de ani într-o fotografie oficială. „Nu e amuzant. Mă sperie” FOTO
Soția premierului Netanyahu, ”întinerită” cu 20 de ani într-o fotografie oficială. „Nu e amuzant. Mă sperie” FOTO
La Ierusalim a avut loc un eveniment cu participarea personalului militar israelian și a familiei prim-ministrului Benjamin Netanyahu. La sfârșitul serii, soția premierului, Sara Netanyahu, a...
#guardiola, #Cristina, #sotie, #imbrcata, #designer, #haine , #stiri fotbal