Romania, invinsa de Spania la Campionatul Mondial de handbal: Tadici lanseaza acuzatii grave

Marti, 08 Decembrie 2015, ora 22:15
6055 citiri
Romania, invinsa de Spania la Campionatul Mondial de handbal: Tadici lanseaza acuzatii grave
Foto: Hepta.ro

Gheorghe Tadici, fostul selectioner al Romaniei, a lansat acuzatii grave dupa ce reprezentativa noastra a fost invinsa de Spania la Campionatul Mondial de handbal feminin.

Vulcanicul Tadici lasa sa se inteleaga faptul ca selectia n-a fost facuta tocmai corect, sustinand ca unele jucatoare au fost luate in lot pentru a "face placerea" cuiva.

"Infrangerea este consecinta apararii din zona centrala. A fost si un experiment cu Szucs intermendiar. Sunt si patru jucatoare care au fost accidentate, au revenit, dar am crezut ca sunt mai puternice.

E adevarat ca sunt si patru jucatoare care nu apar in ultimele luni pe o foaie de arbitraj si care sunt in lot pentru ca s-a dorit sa se faca placerea cuiva. Imaginea este proasta, este foarte neplacut ce s-a intamplat. Nu vreau sa ma laud, dar pe mine Spania nu m-a batut niciodata in 9 meciuri. Este o imagine pe care nu ne-o dorim pentru handbal. Mai sunt doua meciuri, cu Norvegia si Rusia. Indiferent de ce se va intampla, cel mai important e meciul din optimi. Contez acolo pe o mobilizare totala", a spus Tadici la DolceSport.

In acelasi timp, acesta a lansat un atac dur la adresa selectionerului Romaniei, Tomas Ryde.

Romania, invinsa de Spania la Campionatul Mondial de handbal dupa o repriza de cosmar

"Am vorbit cu unul dintre sefii handbalului acum. Rugamintea mea a fost sa-l trimita in tara pe domnul antrenor Ryde sau in Suedia. A dat peste cap toata disciplina, ordinea cu mijloacele lui. Si incurca chiar si la time-out-uri, la conducerea jocului.

Nu ii cer demisia, ci sa le lase putin in pace pe fete si sa nu le incurce pe fete", a mai declarat Tadici.

Romania, invinsa de Spania la Campionatul Mondial de handbal: Primele explicatii ale antrenorilor

Nationala feminina de handbal a Romaniei a pierdut clar, la o diferenta de opt goluri, primul meci "adevarat" de la Campionatul Mondial din Danemarca.

"Tricolorele" au fost invinse de Spania cu scorul de 26-18 dupa o repriza secunda de cosmar.

Calificata in optimi dupa victoriile cu Puerto Rico si Kazahstan, Romania va juca urmatorul meci de la Campionatul Mondial joi seara, cand va da piept cu Norvegia, pentru ca vineri sa intalneaca, in ultimul joc din grupa, invincibila Rusie.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Tadici nationala Romania handbal, #Romania Spania Campionat Mondial handbal, #Romania rezultate Campionat Mondial handbal , #nationala handbal