Tadici a injurat ca la usa cortului doi arbitri

Vineri, 17 Februarie 2012, ora 07:51
1988 citiri
Tadici a injurat ca la usa cortului doi arbitri

Gheorghe Tadici, unul dintre cei mai cunoscuti antrenori din handbalul romanesc si-a dat in petec dupa meciul dintre echipa sa, HC Zalau, si Dunarea Braila, injurandu-i ca la usa cortului pe cei doi arbitri.

Nemultumit de prestatia "fluierasilor", despre ca a spus ca a fost "cu tema", Tadici a izbucnit la finalul intalnirii, dupa ce, in timpul jocului, intrase de 3 ori pe teren pentru a protesta fata de anumite decizii ale artbitrilor.

Potrivit site-ului gsp.ro, care sustine ca a intrat in posesia raportului de arbitraj al partidei dintre Zalau si Braila, antrenorul a avut 3 "reprize" de injurii adresate celor doi arbitri, Marius Danulet si Mihnea Iordache.

In prima faza, "fluierasii" au fost luat in primire de Tadici la masa oficiala.

"Dupa fluierul de final al meciului, ne-am deplasat spre masa oficiala pentru a semna raportul de joc. Tadici Gheorghe s-a pus in fata noastra, mi-a smuls mingea de joc din mana si a inceput sa ne jigneasca si sa ne aduca injurii: Ba nesimtitilor, ati venit sa ma furati pe mine? Jigodii ce sunteti! Fir-ati ai dracu' de nenorociti! Am trecut pe langa el si a simulat ca ne loveste cu mingea. Am continuat drumul spre masa oficiala, dar a venit dupa noi si a inceput iarasi sa ne jigneasca", se arata in raportul de arbitraj.

Tadici nu s-a potolit si s-ar fi dus, dupa cateva minute, in vestiarul arbitrilor, continuandu-si "recitalul" in aceeasi nota.

Dupa 20 de minute, tehnicianul a revenit in vestiarul in care se aflau cei doi arbitri, jignindu-i si injurandu-i minute bune.

Tadici, suspendat

Federatia Romana de Handbal a luat imediat masuri, aplicandu-i o suspendare drastica, de 4 etape, lui Gheorghe Tadici.

"Domnule, sa fie clar! Nu e nici prima si nici ultima suspendare. Nu ma consider antrenor daca nu sunt suspendat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu calcat in picioare. Eu imi apar echipa si fetele, dar mai ales munca jucatoarelor mele. Nu vreau sa fim bataia de joc a nimanui.

Nu ma intereseaza ce zic ei. Arbitrii pot sa faca ce vor ca pe ei nimeni nu-i poate contrazice, ei sunt tot timpul cei care au dreptate, noi nu. Ei fac ce vor!", a replicat Tadici potrivit sursei citate.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#scandal handbal, #tadici injurat arbitri, #Tadici suspendat FRH, #gheorghe tadici hc zalau , #stiri handbal