De ce merită să îți cumperi un apartament nou în București lângă parcul IOR

Advertorial
Marti, 30 Mai 2023, ora 19:00
5624 citiri
De ce merită să îți cumperi un apartament nou în București lângă parcul IOR
FOTO: hercesa.ro

Ca orice capitală europeană, Bucureștiul este un oraș vibrant și plin de oportunități, care îți oferă ocazia de a te bucura de un stil de viață modern și activ. Bineînțeles, ca în orice metropolă, zona în care locuiești poate influența perspectiva ta asupra orașului.

De exemplu, dintr-un cartier aflat la periferie îți va fi mai greu să traversezi capitala pentru a ajunge la locul de muncă sau a ieși cu prietenii în Centrul Vechi, mai ales la ore de vârf. Totodată, dacă locuința ta se află într-o zonă agitată și puternic industrializată, precum Pipera, vei avea mai puține ocazii de a te bucura de liniște și de farmecul naturii.

Cartierele din vecinătatea parcului IOR sunt printre cele mai populare zone ale Bucureștiului, pentru că oferă o combinație perfectă între viața urbană și natură. Descoperă în continuare toate motivele pentru care merită să cumperi un apartament nou într-un ansamblu rezidențial din apropierea parcului IOR.

Locuință veche sau apartament nou lângă parcul IOR?

Așa cum probabil ai observat deja dacă ai căutat anunțuri cu apartamente noi cu 2 camere sau 3-4 camere la metrou, oferta este una destul de variată - ai la dispoziție atât locuințe în blocuri vechi, cât și apartamente pe care le poți achiziționa direct de la dezvoltator. Este bine să ții cont de faptul că un apartament nou înseamnă o construcție modernă și se ridică la standardele actuale în materie de siguranță și confort.

Dacă îți dorești un apartament nou cu 2 camere, situat într-un ansamblu rezidențial din zona IOR, te poți orienta cu încredere către complexul de apartamente noi din București Vivenda Residencias. În funcție de nevoile familiei tale, în ansambul rezidențial aflat în apropiere de IOR vei găsi și apartamente cu 4 camere, cu 3 camere sau garsoniere. Toate apartamentele din Vivenda sunt realizate din materiale de calitate superioară, în conformitate cu cele mai riguroase standarde de construcție, iar instalațiile și finisajele sunt și ele noi și moderne.

Când te vei muta în Vivenda, nu vei avea de ce să pierzi timp, energie și bani cu reamenajări costisitoare sau reparații. De asemenea, vei putea alege fără niciun cost adițional modelul de parchet, culoarea de vopsea lavabilă, ușile interioare și ceramica pentru baie, în funcție de variantele care ți se pun la dispoziție. Dacă vrei ca apartamentul să corespundă și mai bine exigențelor tale, poți solicita personalizarea contra cost, cu elemente suplimentare, cum ar fi oglinzi, paravane de sticlă pentru duș, dulapuri sau aer condiționat.

Eficiența energetică și confortul termic oferite de apartamentele noi cu 2, 3 și 4 camere din zona IOR

Încălzirea și furnizarea apei calde au fost în ultimii ani subiecte sensibile pentru locuitorii capitalei. Din fericire, în cazul unui apartament nou, nu trebuie să îți faci griji pentru acest aspect. Apartamentele noi din ansamblul rezidențial Vivenda Residencias, situat în apropiere de IOR, au propria centrală cu condensare, iar agentul termic este distribuit prin pardoseală.

Cheltuielile lunare sunt și ele un factor important de decizie atunci când vine vorba de achiziționarea unui apartament. Chiar dacă unele blocuri vechi sunt reabilitate termic, nu ai garanția că reabilitarea s-a făcut în condiții optime.

De asemenea, dacă apartamentul în care te muți nu are centrală, îți este mult mai greu să controlezi cheltuielile ce țin de încălzire în sezonul rece. Apartamentele noi sunt proiectate să fie cât mai eficiente din punct de vedere energetic, au sisteme de izolație moderne, iar acest lucru te poate ajuta să economisești bani la facturile de utilități.

Confortul și spațiul de care dispui în apartamentele noi din zona parcului IOR

Locuințele noi, precum cele din complexul Vivenda Residencias, beneficiază de un design modern, spații luminoase și aerisite, sunt bine compartimentate și au suprafețe generoase. Astfel, dacă ești în căutarea unui apartament nou de 4 camere în zona parcului IOR din București, merită să te îndrepți către un ansamblu rezidențial ca Vivenda Residencias. Aici, familia ta se va bucura de confort, spațiu și intimitate.

În plus, pentru că vorbeam anterior de izolațiile blocurilor noi, e bine să știi că apartamentele din Vivenda Residencias îți oferă inclusiv valori de izolare acustică foarte ridicate. Poți uita de zgomotele care se aud din stradă sau de la vecini, pentru că acestea vor pătrunde mult mai greu în apartamentul tău.

Posibilitatea de a te bucura de liniște și de natură în mijlocul Bucureștiului

Zona Parcului IOR este renumită pentru faptul că oferă mixul perfect între natură și facilitățile necesare unei vieți urbane moderne. Când locuiești într-un ansamblu rezidențial nou din apropierea IOR, ai acces la restaurante, terase, supermarketuri, malluri, școli și grădințe.

Parcul IOR - Titan, unul dintre cele mai frumoase locuri din capitală, se află la mică distanță de ansamblul Vivenda Residencias. Prin urmare, oricând îți dorești să te îndepărtezi de agitația orașului și să te apropii de natură, poți merge în parc pentru a te relaxa, a te plimba, a face sport sau a-i duce la joacă pe cei mici.

Totodată, Vivenda Residencias complexul de apartamente noi din București este situat la doar câteva minute de mers pe jos de stația de metrou, care oferă acces rapid și facil la cele mai importante zone din oraș. În plus, există numeroase rute de autobuz și tramvai care trec prin zonă, iar dacă ești șofer, poți achiziționa și propriul loc de parcare în complexul rezidențial.

Am lăsat la final un aspect esențial în achiziția unei locuințe: factorul financiar. Atunci când cumperi un apartament direct de la dezvoltator, poți beneficia de anumite facilități cu ajutorul cărora să intri mai simplu în posesia locuinței de vis.

De exemplu, în Vivenda Residencias poți achita avansul de 15% în rate, pe toată perioada construcției apartamentului tău. Iar pentru a te ajuta să îți transformi și mai simplu visul în realitate, Vivenda îți oferă un discount special, valabil în luna mai, pentru plățile mai mari de 50%, încasate în avans. Oferta este valabilă pentru tipologiile de apartament T2B, T3 și T3’.

Dacă dorești mai multe detalii despre apartamentele din Vivenda Residencias, programează chiar acum o vizită în showroom!

"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul campaniei ”Campionatul Gropilor” din București. Avem nevoie de cititorii noștri mai mult ca oricând pentru a face lucrurile să se miște. Tot ce trebuie să faci este...
#imobiliare, #cumparare apartament, #Parcul IOR, #Bucuresti , #stiri imobiliare