Echipa saptamanii: Schalke 04

Vineri, 08 Aprilie 2011, ora 11:26
860 citiri
Echipa saptamanii: Schalke 04

Gruparea germana Schalke 04 a oferit cea mai mare surpriza a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, invingand, in deplasare, formatia Inter Milano, cu scorul 5-2.

Catalogata de multi experti ca victima sigura in fata detinatoarei trofeului, echipa din Gelsenkirchen a dat lovitura pe Giuseppe Meazza, invingand Interul lui Leonardo la nu mai putin de trei goluri diferenta.

Cei de la Schalke 04 au profitat din plin de jocul slab al fundasilor centrali Chivu si Ranocchia si l-au executat pe Julio Cesar aproape la fiecare ocazie, inscriind de cinci ori in poarta brazilianului.

Nemtii au punctat prin Matip (17'), Edu (40', 75'), Raul (53') si Ranocchia (57'-autogol), in timp ce pentru echipa gazda au marcat Stankovici (1') si Milito (34').

Internationalul roman Cristi Chivu a fost eliminat de pe teren in minutul 62, dupa ce a incasat cel de-al doilea cartonas galben.

Mansa secunda se va disputa pe 13 martie, in Germania, cu Schalke in postura de mare favorita la calificarea in semifinale.

Inter, umilita de Schalke in Liga Campionilor. Chivu, la pamant!

Daca in Liga Campionilor sunt la un pas de careul de asi, in Bundesliga elevii lui Ralf Rangnick nu stau prea bine, ocupand doar locul 10 cu sase etape ramase de disputat pana la finalul sezonului.

C.F.

O arbitră din România la semifinala Ligii Campionilor, cu Ovidiu Hațegan în camera VAR
O arbitră din România la semifinala Ligii Campionilor, cu Ovidiu Hațegan în camera VAR
O brigadă din România va conduce returul uneia dintre semifinalele UEFA Women’s Champions League, informează FRF. Iuliana Demetrescu se va afla la centru la partida Chelsea – Barcelona,...
Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Inter Milano a cucerit al 20-lea titlu de campioană a Italiei din istoria sa, după ce a reuşit să o învingă la limită, cu scorul de 2-1, pe marea sa rivală AC Milan, luni seara, în...
#schalke 04, #Inter Milano, #Liga Campionilor, #Inter Schalke Liga Campionilor, #echipa saptamanii Ziare com, #Cristi Chivu , #stiri Inter Milano